Construcții case Suceava

Noi, Albo Construct, suntem o firmă din Suceava cu personal calificat, specializați în construcții de case. Executăm construcții din beton, lemn, BCA, cărămidă cu unul sau mai multe niveluri. Este indiscutabil faptul că vă puteți baza pe compania noastră încă din momentul în care hotărâți să lucrați alături de noi, până în momentul în care vă puteți muta în casa dumnevoastră de vis. Altfel spus, firma noastră oferă servicii de proiectare case la roșu, case la cheie, case de vacanță, cabane, case din lemn, parcurgând cu brio de la stadiul de proiect până la stadiu final pe care îl stabilim alături de dumneavoastră.

Ne desfășurăm activitatea cu atenție la detalii și cu mare responsabilitate, de accea tot personalul nostru este calificat, fiecare lucrător se ocupă de o anumită activitate atribuită pentru care acesta are specializare. Astfel firma noastră respectă standardele de calitate și termenele de realizare stabilite împreună cu clientul.

Case la ROȘU Suceava

Ce este o casă la roșu? Este important de știut că o casă la roșu reprezintă o construcție care conține doar fundația, zidăria și structura acoperișului, fără a include în această fază lucrările de finisaj, învelirea acoperișului și montarea instalațiilor electrice, sanitare și termice.

O casă la roșu presupune realizarea următoarelor etape de construcție:

  • marcarea exactă a zonei în care va fi amplasat imobilul;
  • construirea fundației care constă în: săpare, creare armătură și betonare;
  • construirea fațadei care constă în: ridicare pereți exteriori, cadre, planșee, etc.;
  • realizarea șarpantei, adică structura de susținere a acoperișului;
  • ridicarea pereților interiori pentru compartimentarea camerelor.

Putem realiza case la roșu utilizând materialele clientului sau materialele noastre. Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați prin mijloacele afișate pe site.

Case la CHEIE Suceava

Casa la cheie este o casă la roșu la care se adaugă finisajele interioare și exterioare, învelirea acoperișului și montajul instalațiilor.

Pe lângă lucrările descrise la realizarea unei casei la roșu, lucrările suplimentare în realizarea unei case la cheie cuprind:

  • amenajări interioare: aplicare tencuieli interioare, gresie, faianță, parchet, montaj uși;
  • amenajări exterioare: tencuieli exterioare, tâmplărie, acoperiș complet (cu învelitoare);
  • instalații electrice: montaj panou electric, trasee cablu, prize, corpuri de iluminat etc.;
  • instalații de încălzire: instalare centrală termică, calorifere, racorduri;
  • instalații sanitare baie și bucătărie: robineți, chiuvete, cadă, cabină duș, vas toaletă etc.

Nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații.

În această fază de construcție nu este inclus gardul, amenajarea curții sau a altor lucrări ce împrejmuiesc construcția finală.

 

Contact
Albo Construct
Să vorbim despre proiectul tău!
servicii-priectare-alboconstruct