Despre noi...

ALBO Construct este o societate cu sediul în Fălticeni dedicată serviciilor de construcții. Serviciile noastre acoperă toate zonele din industria construcțiilor și acoperă întregul lanț de valori al construcțiilor. Reunim oameni, materiale și mașini la locul potrivit și la momentul potrivit pentru realizarea unor proiecte de construcție complexe - la timp, la cea mai înaltă calitate și la cel mai bun preț.

Realizarea proiectelor rezidențiale necesită o echipa de construcție cu experiență, competitivitate, fiabilitate și inovație. Combinam metodele tradiționale de construcție cu tehnici și tehnologii inovatoare. Scopul nostru este să recunoaștem nevoile generațiilor viitoare astăzi și să aplicăm experiență noastră spre soluții orientate spre viitor.
Fiecare client are nevoi și cerințe diferite, iar fiecare comandă este o nouă provocare pentru realizarea optimă. Ideea nu este întotdeauna să creeze ceva nou, ci și să se adapteze structurile existente într-un mod responsabil și orientat spre viitor. Satisfacția pe termen lung a investitorilor și a ocupanților de clădiri reprezintă o problema deosebită pentru noi.
Construcțiile adevărate reprezintă o investiție în viitor, în generațiile viitoare și în cultură noastră. Portofoliul nostru extins de produse și servicii constituie baza pentru asigurarea acestor investiții.De la serviciile contractorilor la construcția la cheie a clădirilor funcționale - competența noastră este o garanție a succesului.

Echipa noastră

O echipă tânără de proiectanți, ingineri și muncitori calificați care își propune să ofere lucrări complete și de calitate în domeniul construcțiilor și amenajărilor atât clienților casnici cât și celor comerciali și industriali.

Ing. Antoniu Bogdan Răzvan

Director General

Ing. Pelin Alexandra Ioana

Șef department proiectare

Ing. Pelin Alexandru

Director Tehnic