Antreprenoriat general

Partener de incredere

Contractul de antrepriză generală este un contract care se încheie între antreprenor general și un client – persoană fizică sau persoană juridică.

Albo Construct își asumă responsabilitatea pentru furnizarea tuturor materialelor de construcții, a forței de muncă, a echipamentelor și a serviciilor necesare pentru construcția proiectului, supravegherea și coordonarea personalului și a activității pe șantier, astfel încat proiectul să fie livrat în termenul și în bugetul stabilit.

Intelegem ca cei ce investesc trebuie să fie perfect mulțumiți de activitatea noastră, iar edificiile să corespundă exigențelor beneficiarilor. 

Puține societăți în domeniu pot oferi condiții contractuale mai avantajoase decat Albo Construct (preț, seriozitate, promptitudine, mobilitate) și desigur propunerile noastre de contract nu sunt ultimative.

Baza unui proiect de succes constă în organizarea temeinică, până în cel mai mic detaliu a tuturor aspectelor, împreună cu clientul. Echipa de specialiști  vă stă mereu la dispoziție pentru a vă transforma ideile în realitate.

Contact
Albo Construct

Să vorbim despre proiectul tău!

servicii-priectare-alboconstruct