Antreprenoriat general

Partener de incredere

Contractul de antrepriză generală este un contract care se încheie între antreprenor general și un client (persoană fizică sau persoană juridică). Prin contractul de antrepriză, antreprenorul se obligă să execute lucrări care, potrivit legii, necesită eliberarea autorizaţiei de construire.

Firma de construcţii din Suceava, Albo Construct, își asumă responsabilitatea pentru furnizarea tuturor materialelor de construcții, a forței de muncă, a echipamentelor și a serviciilor necesare pentru construcția proiectului, supravegherea și coordonarea personalului și a activității pe șantier, astfel încat proiectul să fie livrat în termenul și în bugetul stabilit.

Înțelegem că cei ce investesc trebuie să fie perfect mulțumiți de activitatea noastră, iar clădirile să corespundă exigențelor beneficiarilor.

Puține societăți în domeniul construcțiilor, de pe teritoriul județului Suceava, pot oferi condiții contractuale mai avantajoase decât Albo Construct (preț, seriozitate, promptitudine, mobilitate) și desigur propunerile noastre de contract nu sunt ultimative.

Fundamentul unui proiect de succes este aranjarea minuțioasă a fiecărui aspect cu clientul, până la cel mai mic detaliu. Puteți folosi întotdeauna echipa de experți pentru a vă transforma ideile în realitate.

Contact
Albo Construct
Să vorbim despre proiectul tău!
servicii-priectare-alboconstruct