Construcții industriale Suceava

Partener de încredere

Indiferent de natura construcției, dimensiuni sau locul în care este amplasată, echipa Albo Construct din Suceava este pregătită să facă față oricăror cerințe.

Construim hale industriale, construcții agricole, clădiri comerciale, showroom-uri, hale mixte.

Hale de producție

Proiectăm, producem și montăm hale industriale din elemente prefabricate din beton, deoarece considerăm că acestea sunt cele mai bune opțiuni disponibile pe piață în acest moment, pentru un beneficiar din această industrie.

Firma de constructii din Suceava, Albo Construct, realizează hale metalice din oțel cu un raport excelent calitate/preț. Adecvate oricărei linii de producție sau de procesare, combinate sau nu cu spațiul pentru birouri, cu deschidere utilă de până la 60 m, diverse înălțimi și lungime nelimitată.

Albo Construct crează hale din oțel prefabricate, ce se pot personaliza conform cerințelor dumneavostră: copertine, uși secționale, suport pod rulant, mezanine.

Firma noastră de construcții, deși este localizată in Fălticeni, județul Suceava, vă poate construi hala industrială în orice colț al țării, la prețuri excelente, cuvântul clientului fiind mereu ultimul.

  • Showroomuri;
  • Silozuri;
  • Hale și depozite industriale;
  • Hale de producție.
Contact
Albo Construct
Să vorbim despre proiectul tău!
servicii-priectare-alboconstruct