Confecții metalice Suceava

Confecții metalice

Albo Construct din Fălticeni, județul Suceava, răspunde oricărei provocări în materie de confecții metalice. Datorită echipei formate exclusiv din personal calificat în domeniu, a experienței pe care am dobândit-o și a tehnicilor moderne pe care le aplicăm în realizarea confecțiilor metalice de calitate, reușim cu succes să prelucrăm materiale precum metal, inox, aluminiu și fier forjat pentru a obține articole practice și durabile.

Garduri și porți

Nu doar pentru aspectul pe care îl conferă, ci și pentru rezistența pe care o garantează, gardurile și porțile marca Albo Construct sunt confecționate din metal, aluminiu, inox sau fier forjat. Ai posibilitatea să alegi modul de închidere a porților (culisante sau pe balamale), culoarea, dar și modelul acestora. Iar pentru un plus estetic, poți adăuga oricând elemente metalice de decor.


Nu uita că beneficiezi de transport și montaj oriunde te-ai afla, așadar nu îți rămâne decât să iei legătura cu noi pentru a stabili detaliile comenzii tale!

Balustrade metalice

Indiferent de modelul pe care îl alegi pentru balustradele metalice, rezistența și gradul minim de uzură rămân aceleași. Confecționăm balustrade metalice din inox, fier forjat sau aluminiu, respectând cerințele clienților noștri în materie de aspect și culoare.

Livrăm articolele în toată țara și oferim montaj durabil oriunde te-ai afla, în cel mai scurt timp.

Scări metalice

Caracterul versatil al scărilor metalice, alături de modurile unice în care pot fi personalizate, fac acest tip de articole din metal să fie la mare căutare. Designul acestora poate fi adaptat de către echipa noastră în funcție de amplasarea dorită, în timp ce tu îți poți alege cromatica preferată.

Ai deja materialul dorit pentru realizarea scărilor metalice? Nu este nicio problemă. Oferim servicii eficiente de prelucrare a metalului în propriul nostru atelier.

Terase și pergole

Știm că relaxarea vine odată cu un ambient pe placul tău. Acum ai șansa să îți amenajezi terasa exterioară în ton cu cele mai moderne designuri și elemente de decor. Fie că te gândești la o pergolă în grădină sau la un set de mobilier inedit pe care să îl amplasezi la umbră, echipa noastră de profesioniști îți stă la dispoziție cu cele mai îndrăznețe idei.

Imaginația noastră nu are limite, așadar putem proiecta și realiza orice design pentru a-ți crea o oază de relaxare și liniște, chiar în grădina ta!

Mobilier metalic

Mobilierul metalic este o alegere de lungă durată, așadar este necesar să te asiguri că iei cea mai bună decizie, încă de la început. Profesionalismul, timpul rapid de predare și calitatea materialelor pe care le folosim în realizarea mobilierului metalic se numără printre primele motive pentru care trebuie să colaborezi cu echipa Albo Construct.

Dacă încă nu te-ai gândit cum ai vrea să arate noul tău mobilier metalic, experții noștri îți vin în ajutor cu cele mai bune propuneri!

Contact
Albo Construct

Bate fierul cat e cald!