Cum am plecat de la
cota 0

Despre
Albo Construct

Firma Albo Construct din Suceava este specializată în construcții civile și industriale cu o vastă experiență în domeniu.

Albo Construct este o societate cu sediul în Fălticeni, dedicată serviciilor de construcții. Serviciile noastre acoperă toate zonele din industria construcțiilor precum și întregul lanț de valori al acestora. Reunim oameni, materiale și mașini la locul potrivit și la momentul potrivit pentru realizarea unor proiecte de construcție complexe la timp, la cea mai înaltă calitate și la cel mai bun preț.

În prezent, avem muncitori pe structură de personal: zidari, dulgheri, fierari, lăcătuși, zugravi, izolatori, betoniști, tâmplari. Pe lângă meseriile calificate în construcții, colectivul de ingineri și maiștri au realizări proprii importante în execuția efectivă și management. Albo Construct mizează mereu pe excelență și performanțe recunoscute. Deși firma noastră s-a remarcat încă de la începuturi ca executând structuri de rezistență calitative, pe parcurs ne-am diversificat și extins activitatea în toate zonele din industria construcțiilor.

Pasiune pentru
lucru bine făcut!

  • Este nevoie de o echipă de construcții experimentată, competitivă, de încredere și inovatoare pentru a finaliza proiectele rezidențiale. Din acest motiv, îmbinăm metodele tradiționale de construcție cu proceduri și echipamente de ultimă generație. Scopul nostru este să anticipăm nevoile generațiilor viitoare și să folosim experiența noastră pentru a oferi soluții orientate către viitor.
  • Fiecare proiect este o nouă provocare pentru a atinge cel mai înalt succes, deoarece fiecare client are nevoi și dorințe diferite. Nu este întotdeauna necesar să construim ceva de la 0, ocazional, este necesară o modificare înțeleaptă și cu gândire de viitor a unui cadru existent. Pentru noi este un angajament deosebit să oferim satisfacției pe termen lung, investitorilor și ocupanților de clădiri.
  • Construcțiile adevărate investesc în viitor, în generațiile viitoare și în cultura noastră. Selecția noastră largă de produse și servicii servește drept bază pentru păstrarea acestor investiții. Pentru orice, de la serviciile contractorilor până la construcția completă a clădirii, experiența noastră este o garanție a succesului.
  • Firma de construcții suceveană, Albo Construct și-a îmbogățit portofoliu în domeniul construcțiilor civile și industriale. De la clădiri de imobile, instalații, hale industriale, la amenajări interioare si exterioare, reabilitări și multe altele.
  • Prin management eficient și proceduri de lucru moderne, suntem capabili să operăm la o eficiență optimă, ceea ce are ca rezultat costuri avantajoase pentru client.
  • Personalul nostru are capacitatea și datoria de a respecta termenele de execuție și cerințele de calitate convenite de beneficiar.
  • Capacitățile majore ale companiei noastre sunt determinate de personalul calificat, managementul eficient și completate de utilaje de ultimă generație, împreună acestea conduc la proiecte finalizate cu succes.

Prioritatea noastră majoră este să oferim produse și servicii de top. De la proiectare, design și planificare până la producție și livrare, pentru orice tip de construcții ,echipa Albo Construct vă va fi alături în orice moment.

Portofoliu
Albo Construct

Suntem pe șantier la: Centrul Medical Bosanci

Suntem pe șantier la: Centrul Medical Bosanci

Proiect casa - locuinta individuala P+1E Str. Doctor Tatos, Falticeni

Proiect complex de locuinte duplex

Contact
Albo Construct
Să vorbim despre proiectul tău!
servicii-priectare-alboconstruct