Cum am plecat de la cota 0

Despre
Albo Construct

Firma Albo Construct este specializată în construcții civile și industriale cu o vastă experiență în domeniu.

Albo Construct este o societate cu sediul în Fălticeni dedicată serviciilor de construcții. Serviciile noastre acoperă toate zonele din industria construcțiilor și acoperă întregul lanț de valori al construcțiilor. Reunim oameni, materiale și mașini la locul potrivit și la momentul potrivit pentru realizarea unor proiecte de construcție complexe – la timp, la cea mai înaltă calitate și la cel mai bun preț.

În prezent, avem muncitori pe structură de personal: zidari, dulgheri, fierari, lăcătuși, zugravi, izolatori, betoniști, tâmplari. Pe lângă meseriile calificate în construcții, colectivul de ingineri și maiștri are realizări proprii importante în execuția efectivă și management. Albo Construct mizează mereu pe excelență și performanțe recunoscute. Deși firma noastră s-a remarcat încă de la începuturi că executând structuri de rezistență calitative, pe parcurs ne-am diversificat și extins activitatea în construcții.

Pasiune pentru
lucru bine făcut!

  • Realizarea proiectelor rezidențiale necesită o echipa de construcție cu experiență, competitivitate, fiabilitate și inovație. Combinam metodele tradiționale de construcție cu tehnici și tehnologii inovatoare. Scopul nostru este să recunoaștem nevoile generațiilor viitoare astăzi și să aplicăm experiență noastră spre soluții orientate spre viitor.
  • Fiecare client are nevoi și cerințe diferite, iar fiecare comandă este o nouă provocare pentru realizarea optimă. Ideea nu este întotdeauna să creeze ceva nou, ci și să se adapteze structurile existente într-un mod responsabil și orientat spre viitor. Satisfacția pe termen lung a investitorilor și a ocupanților de clădiri reprezintă o problema deosebită pentru noi.
  • Construcțiile adevărate reprezintă o investiție în viitor, în generațiile viitoare și în cultură noastră. Portofoliul nostru extins de produse și servicii constituie baza pentru asigurarea acestor investiții. De la serviciile contractorilor la construcția la cheie a clădirilor funcționale – competența noastră este o garanție a succesului.
  • Albo Construct a construit un bogat portofoliu în domeniul construcțiilor civile și industriale. De la construcții de imobile, instalații, hale industriale la amenajări interioare și exterioare, reabilitări și multe altele.
  • Datorită unui management bun și a metodelor de lucru moderne, atingem eficientă maximă care se transformă în costuri avantajoase pentru client.
  • Utilajele moderne, personalul calificat și managementul performant sunt calitățile majore ale companiei noastre, ce duc la proiecte finalizate cu succes.
  • Echipa noastră area capacitatea și obligativitatea de respectare a termenelor de execuție și în condițiile de calitate agreate cu beneficiarul.

Suntem focusati sa oferim produse de prima clasa, cu servicii la acelasi nivel. De la design si proiectare, productie si livrare, pentru orice tip de constructii, echipa Albo Construct iti va sta alaturi in orice moment.

Portofoliu
Albo Construct

Suntem pe șantier la: Centrul Medical Bosanci

Suntem pe șantier la: Centrul Medical Bosanci

Proiect casa - locuinta individuala P+1E Str. Doctor Tatos, Falticeni

Proiect complex de locuinte duplex

Contact
Albo Construct

Să vorbim despre proiectul tău!

servicii-priectare-alboconstruct