Instalații sanitare

Echipa firmei Albo Construct din Suceava, vă oferă cele mai calitative servicii în materie de proiectare, instalare și reparații pentru instalații sanitare, cu materiale de cea mai bună calitate.

Vorbind despre unul dintre cele mai solicitate servicii pe care echipa Albo Construct le-a realizat într-o manieră excelentă, apelăm doar la tehnici moderne și materiale la cel mai înalt standard!

Instalații electrice

Suntem de părere că numai o echipa de profesioniști acreditați este capabilă să activeze în această arie, iar Albo Construct este una dintre cele mai bune companii de instalații electrice și activează de ani buni pe această piață! Avem grijă de orice tip de instalații electrice, iar colaborarea cu clienții, de-a lungul timpului, ne-a făcut să devenim mai buni!

Albo Construct a pornit de la instalații electrice cu grad de dificulate mic, iar acum am ajuns să realizam cele mai dificile și complexe lucrări. Asigurăm și servicii de instalații electrice exterioare precum cele de paratrăsnet, împământare, chiar și instalații electrice, cum ar fi încălzirea în pardoseală.

Instalații termice

Specialitatea firmei Albo Construct este prestarea serviciilor de instalații termice profesioniste!

Mulțumirea clienților care ne oferă încredere ne propulsează în rândul celor mai solicitate și apreciate firme de instalații! Prin urmare, suntem echipa de specialiști certificați în realizarea proiectelor de instalații termice care pune accentul pe calitatea lucrărilor și nu pe cantitatea numărului de proiecte pentru care a fost solicitată! Prestigiul de care ne bucurăm astăzi este rezultatul unei trude istovitoare de activitate în domeniu, munca pe care am reușit să o aducem la cel mai înalt nivel al calității de prestare servicii instalații termice!

Începând cu instalațiile termice elementare, precum montajul de centrale termice, instalarea de corpuri cu încălzire termică statică, cât și cea mai modernă tehnologie de instalații termice (încălzirea în pardoselă), instalațiile termice exterioare și terminând cu instalații termice complicate, precum instalații termice cu pompe de căldură, realizăm orice tip de instalație care intră în aria acestei activități! Datorită complexității serviciilor noastre, suntem firma de instalații care realizează lucrări atât pentru imobilele personale, cât și pentru cele comerciale, spații publice, companii private, etc.

Contact
Albo Construct
Să vorbim despre proiectul tău!
servicii-priectare-alboconstruct